Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه اصفهان با بیان اینکه نزدیک به ۵۶۰ هزار مردم استان اصفهان تاکنون یک دوز واکسن کرونا هم تزریق نکردند، گفت: روند بستری بیماران کرونا در استان اصفهان افزایشی است.

پژمان عقدک در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه روند کرونا در کشور و جهان افزایشی است، اظهار کرد: تا ورود به پیک جدید کرونا آمار کرونا و بستری‌ها در کشور ازجمله استان اصفهان همچنان در حال افزایش است به‌گونه‌ای که روند بیماران بستری در کرونا از مرز ۲۰۰ نفر گذشته و امروز سه‌شنبه_بیست و یکم تیرماه_ آمار بستری‌های کرونا در استان اصفهان به ۲۰۹ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام واکسیناسیون کرونا در مراکز خدمات جامع و محلی

وی افزود: خوشبختانه تمایل مردم برای انجام واکسیناسیون کرونا برای دوزهای دوم و سوم در روزهای اخیر کمی افزایش پیدا کرده است اما اعداد و ارقام واکسیناسیون افراد به‌گونه‌ای نیست که در آمار کلی واکسیناسیون دوز دوم و سوم کرونا تغییر چشمگیری رخ داده باشد، آمار واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان در دوز اول ۸۶.۵ درصد، دوز دوم ۷۷ درصد و دوز سوم ۳۹ درصد بوده است که تاکنون این آمار افزایش چندانی نداشته است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه نزدیک به ۵۶۰ هزار مردم استان اصفهان تاکنون یک دوز واکسن کرونا را هم تزریق نکرده‌اند، تصریح کرد: براساس بررسی‌های میزان واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان ۱۳.۵ درصد دوز اول، ۲۳ درصد دوز دوم و ۶۱ درصد دوز سوم واکسن را تزریق نکرده‌اند که این آمار در استان اصفهان نگران‌کننده است.

وی با اشاره به تدابیر اتخاذ شده برای انجام واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان، گفت: مراکز خدمات جامع واکسیناسیون کرونا که به دلیل کاهش آمار کرونا در استان اصفهان کاهش پیدا کرده بود به ۱۱ مرکز در شهر اصفهان افزایش پیدا کرد ضمن اینکه مراکز محلی سلامت بهداشت هم علاوه بر مراکز خدمات جامع واکسیناسیون کرونا در حال انجام واکسیناسیون هستند.

عقدک با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد مردم دوز اول تا سوم خود را از نوع واکسن سینوفارم و یا برکت زده‌اند، گفت: افرادی که دوز اول تا سوم خود را واکسن سینوفارم یا برکت زده‌اند می‌توانند برای دوزهای بعدی واکسن سینوفارم، اسپایکوژن و آسترازانکا استفاده کنند، افرادی هم که آسترازانکا یا پاستوکووک تزریق کردند، می‌توانند برای دوزهای بعدی آسترازانکا، اسپایکوژن یا پاستوکووک بزنند.

احتمال شیوع وبا در استان اصفهان به دلیل رفت‌وآمد به کشورهای همسایه

وی تأکید کرد: توصیه می‌شود افرادی که واکسن غیرفعال کرونا زده‌اند، واکسن غیرفعال یا واکسن نوترکیب بزنند که واکسن‌های نوترکیب شامل اسپایکوژن یا پاستوکووک است ضمن اینکه مردم دغدغه نداشته باشند چه نوع واکسنی بزنند زیرا در محل انجام واکسیناسیون کارشناسان به مراجعه‌کنندگان راهنمایی‌ها و توصیه‌های لازم را برای انتخاب واکسن خواهند داشت.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان گفت: بیماری وبا از کردستان عراق به استان کردستان کشور سرایت کرد به‌گونه‌ای که تست وبا ۴۰ نفر در این استان مثبت اعلام شد اما موردی از ابتلاء به وبا در استان اصفهان تاکنون گزارش نشده است ولی احتمال وقوع این بیماری در اثر رفت‌وآمد به عراق و دیگر کشورهای همسایه وجود دارد که از زائران و مسافران به این کشورها تقاضا داریم به هنگام عزیمت از آب‌های مطمئن بهداشتی همچون آب‌لوله‌کشی تصفیه شده و بطری آب‌معدنی پلمب شده استفاده کنند و حتی در شستشوی ظرف‌ها، میوه‌ها و سبزیجات از این نوع آب‌ها استفاده کنند.

کد خبر 587628

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کرونا در اصفهان اخبار کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در اصفهان ابتلا به کرونا در اصفهان آخرین اخبار کرونا در اصفهان واکسیناسیون کرونا در اصفهان بستری شدگان کرونا در اصفهان افزایش کرونا در اصفهان وضعیت کرونا در استان اصفهان شیوع وبا شیوع وبا در ایران وضعیت شیوع وبا در ایران سال شیوع وبا در ایران وضعیت سویه های جدید کرونا در ایران آغاز تزریق دوز چهارم واکسن کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونا در استان اصفهان واکسیناسیون کرونا انجام واکسیناسیون دوز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۹۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • دریادار سیاری: تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از پیشرفت است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان